Menu
Professionelle kokke vælger gas
Med gas kan temperaturen lynhurtigt reguleres op og ned. Derfor arbejder mange professionelle kokke helst ved et gasblus, så de hele tiden har fuld kontrol over madlavningen.
Scroll ned

Gas i restaurationsbranchen

Gas er en alsidig energikilde som kan bruges i mange steder i hotel- og restaurantionsbranchen.

Med gas får du en holdbar og fleksibel løsning, som er let for dig at håndtere. Mange restauranter og køkkener kører allerede med gasgrill og komfur, men der er også rig mulighed for at vælge ovne og opvaskemaskine, som kører på gas. 

Ikke kun køkkenet

Det er ikke kun køkkenet som kan drage nytte af LPG. Med terrassevarmere, gaspejse og -fakler kan du forlænge sæsonen og skabe ekstra hygge for dine kunder. Befinder du dig uden for naturgasområdet, er opvarmning med gas grøn og økonomisk meget fordelagtig løsning.

Mobile løsninger

En af fordelene ved LPG er at de fleste apparater let kan tilsluttes en flaske og dermed er meget mobile. Det giver jer bedre mulighed for at servicere kunder ude af huset, eller rykke rundt på jeres køkkenfaciliteter ved særlige arrangementer.

“Det er en rar tanke, at vi belaster miljøet mindre, og så luner det da også, at vi sparer over 25% på energiudgifterne”

“For os er det vigtigt, at vi ikke selv skal overvåge driften, som man for eksempel skal med et pillefyr og med oliefyr. Nu kan vi koncentrere os om gæsterne og være trygge ved, at opvarmning, varmt vand og køkken fungerer.“

Læs hele Hotel E4s historie her
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt